Consiliul Județean Sălaj este un partener implicat și un susținător activ al proiectelor pentru comunitate

🤝🏻 Președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, a participat, astăzi, la un eveniment dedicat promovării educației universitare, ce a avut loc la Tenaris University, în organizarea companiei TenarisSilcotub și a Universității Tehnice Cluj-Napoca.

📌”Consiliul Județean Sălaj are o strategie de dezvoltare pe termen mediu și lung, realistă și realizabilă, concepută în parteneriat cu actorii economici și sociali din județ. Corelând-o cu strategiile tuturor comunităților din Țara Silvaniei, putem identifica acel factor integrator care să ne dea șansa de a ne câștiga statutul pe care îl merităm în Regiunea Nord-Vest. Altfel, vom rămâne cu paradigma greșită de județ mic, neimportant, sărac. Am convingerea că printr-o foarte bună colaborare a factorilor de decizie de la nivel local vom reuși să dezvoltăm integrat Sălajul. Dezbaterea de astăzi, între reprezentanți ai mediului universitar, ai mediului de afaceri, autorități și dascăli, denotă nevoia de a sta împreună la masă pentru a analiza și identifica soluții atât pentru adaptarea continuă a ofertei educaționale la cerințele pieței muncii, cât și pentru a-i convinge pe tinerii noștri să-și facă un rost aici, acasă. Trebuie să fim sinceri cu noi, să ne schimbăm mentalitatea pentru a lua cele mai bune hotărâri, astfel încât tinerii noștri să fie părtași la construirea viitorului lor. Îi felicit pe organizatori și îi asigur că vor găsi mereu în Consiliul Județean Sălaj un partener implicat și un susținător activ al proiectelor pentru comunitate”, a declarat Dinu Iancu-Sălăjanu.

👥 La evenimentul de la Zalău au fost prezenți, alături de reprezentanți ai autorităților locale și județene, Mihaela Popescu, președinte TenarisSilcotub, Daniela Popescu, prorector al UTCN, prefectul județului Sălaj, Dari Toma, directorul Extensiei Zalău a UTCN, Nicolae Panc, oameni de afaceri și cadre didactice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *