Consiliul Județean Sălaj reface toate trecerile de pietoni de pe drumurile județene

🚸 Trecerile de pietoni din toate localitățile Sălajului traversate de drumuri județene sunt refăcute în această perioadă de către echipele S.C. Pază Obiective și Intervenție SRL, firmă aflată în subordinea Consiliului Județean Sălaj.
 „Punem siguranța cetățenilor pe primul plan. Prin refacerea marcajelor rutiere, inclusiv a trecerilor de pietoni, ne dorim să venim în sprijinul tututor participanților la trafic – șoferi, pietoni și bicicliști, contribuind la creșterea gradului de siguranță a circulației pe drumurile județene. Lucrările sunt absolut necesare, mai ales în zonele aglomerate, precum unitățile de învățământ, având în vedere că peste doar câteva zile începe un nou an școlar”, a declarat Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele Consiliului Județean Sălaj.
🦺 Până în prezent au fost executate marcaje transversale pentru 136 de treceri de pietoni situate pe 19 drumuri județene, cele mai multe fiind amplasate pe DJ 110B: Șimleu Silvaniei – Camăr (21 de treceri de pietoni), DJ 108G: Cizer – Crasna – Vîrșolț (13 treceri) și DJ 109P: Halmășd – Ip – Camăr (12 treceri). În perioada următoare sunt programate lucrări similare pe alte opt drumuri județene.
🚦 Pe cele 19 sectoare de drum județean, echipele societății Pază obiective și intervenție SRL au realizat și marcaje rutiere longitudinale, însumând o lungime de peste 320 de kilometri. Consiliul Județean Sălaj administrează o rețea de peste 600 de kilometri de drumuri județene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *