Consiliul Județean Sălaj transformă o clădire în stare avansată de degradare în arhivă

Vicepreședintele Consiliului Județean Sălaj, Robert Szilagyi este președintele executiv al UDMR Sălaj și coordonează departamentele de investiţii şi programe publice din cadrul Consiliului Judeţean Sălaj.

Lider al UDMR Sălaj și vicepreședinte al Consiliului Județean Sălaj, Robert Szilagyi este unul dintre cei mai activi politicieni sălăjeni în mediul online, unde postează săptămânal informații despre activitatea pe care o realizează în administrația publică județeană.
Zilele trecute, vicepreședintele CJ Sălaj, Robert Szilagyi ne-a informat că o clădire aflată într-o stare avansată de degradare cu o spurafață de 385 de metri pătrați va fi reabilitată de Consiliul Județean și va avea, printre altele, 5 camere depozit arhivă, 1 laborator de recondiționare și o sală de studiu. Valoarea totală a investiției este de 2,8 milioane de lei.

Cine este Robert Szilagyi?

Szilágyi Róbert István are 41 de ani, este căsătorit şi are doi copii, un băiat şi o fată. De profesie este politolog, analist politic. A terminat Facultatatea de Ştiinţe Politice şi Administrative, licenţiat la UBB Cluj-Napoca.

Din 2003 lucrează pentru UDMR Sălaj ca şi analist politic, după care a început să primească tot mai multe responsabilităţi, pe care le-a dus la capăt cu brio.

Astăzi, Szilágyi Róbert István este preşedintele executiv al UDMR Sălaj şi ocupă funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj la al doilea mandat. A intrat în politică în 2003, ca simplu membru al filialei UDMR Zalău, iar din 2009 a fost numit preşedinte executiv al UDMR Sălaj.

În anul 2012 a fost ales consilier judeţean. O scurtă perioadă s-a retras din toate funcţiile politice, în perioada 2014 – 2016, când a ocupat funcţia de subprefect al judeţului Sălaj. În 2016 ;i 2020 a fost reales consilier judeţean şi ocupă până în prezent funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *