Credincioșii din Parohia Ortodoxă Ortelec, alături de familia care și-a pierdut casa în incendiu

„PURTAȚI-VĂ SARCINILE (GREUTĂȚILE) UNII ALTORA ȘI AȘA VEȚI ÎMPLINI LEGEA LUI HRISTOS” (Galateni 6.2)

Suflete dragi, aducem mulțumire Bunului Dumnezeu și dumneavoastră tuturor care ați luat parte cu drag și compătimire la colecta pe care am inițiat-o duminica trecută în cele doua biserici ale parohiei noastre, pentru ajutorarea familiei MOREȘAN, din parohia noastră, greu încercată în aceste zile de incendiul ce a distrus casa în care locuiesc.

COLECTA în cele două biserici ale Parohiei noastre va continua pentru toată săptămâna și duminica viitoare inclusiv, urmând ca apoi să dăruim suma colectată familiei MOREȘAN.

Domnul să vă răsplătească tuturor pentru tot sprijinul și jertfa acordată, iar pe d-nul Romi împreună cu soția și cei doi copii ai lor, să-i întărească și să le dea putere să treacă peste toate!


Preotul paroh Doru Vasile Gârboan (39 ani) a petrecut zece ani în Italia, acolo unde a slujit la două biserici ortodoxe din comunitatea de români plecați la muncă peste hotare. S-a întors acasă, iar în prezent slujește la Parohia Ortodoxă din Ortelec unde a demarat alături de tinerii din cartierul zălăuan un amplu proiect umanitar prin care ajută zeci de familii sărmane din oraș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *