Cu ce se ocupă zălăuanca Paula Rad, finalista Românii au Talent – ediția 2017

 

Îți mai amintești de Paula Rad, fosta concurentă de la „Românii au Talent”, ediția din 2017, care a primit un Golden Buzz din partea artistei Andra Măruță? În urmă cu șase ani, tânăra care a lucrat ca femeie de serviciu în Zalău reușise să ajungă în finală! Iată cu ce se ocupă în prezent și cum i-a fost schimbată viața, după participarea în emisiunea de la Pro TV.

Paula Rad, în vârstă de 34 de ani, este o fostă concurentă de la „Românii au Talent”, din Zalău, care a reușit să ajungă în finala ediției din anul 2017 a show-ului de talente. A lucrat ca femeie de serviciu în Iași și câștiga un salariu de 2.000 de lei. Deși a absolvit Universitatea de Arte „George Enescu” din Iași, având la activ 11 ani de canto, Paula Rad a fost nevoită să facă anumite sacrificii, pentru a se întreține.

Cu ce se ocupă Paula Rad în prezent?

După participarea sa în emisiunea „Românii au Talent” de la Pro TV, viața i s-a schimbat. Paula Rad câștigă, în prezent, din activitățile pe care le are în aria artistică. De pildă, predă canto pentru cei mici și participă la diverse evenimente unde cântă. Pe de altă parte, Paula Rad și-ar fi dorit să fie soprană la Opera din Cluj, însă a fost respinsă.

„Banii îi câștig, în continuare, din activitățile pe care le am din muzică. Predau canto la copii și mai merg pe la diferite evenimente să cânt… acolo unde sunt invitată”, a mărturisit fosta concurentă RAT 2017 pentru Click. De asemenea, a mai mărturisit faptul că, în prezent, nu se află într-o relație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *