CUPA „13 Septembrie” la minifotbal – ediția 2021, câștigată din nou de pompierii Zălăuani

Asociaţia Sportivă „Focus” în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport Sălaj a organizat și desfășurat astăzi, 09.09.2021, competiţia de minifotbal CUPA „13 Septembrie”-ediția 2021.
Acest eveniment sportiv, care este deja o tradiție premergătoare sărbătoririi Zilei de 13 Septembrie-Ziua Pompierilor din România, s-a desfășurat la Baza Sportivă „Onix” din Zalău, unde au fost înscrise cinci echipe din cadrul ISU “Porolissum” Sălaj și anume: echipa inspectoratului, echipele Detașamentului de pompieri Zalău, Secţiilor de pompieri Şimleu – Silvaniei și Jibou, și echipa cadrelor rezerviste.
După disputarea meciurilor, în care participanții au dat dovadă de sportivitate și fair play, câștigătorii trofeului din acest an au fost și de această dată pompierii zălăuani, urmați în ordine de cei din echipa inspectoratului, pompierii șimleuani, pompierii jibouani și echipa cadrelor în rezervă. Toate echipele au fost recompensate cu diplome, cupe și mingi, iar titlul de golgheter al ediției i-a revenit lui Toth Karoly.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *