Cuvântul de învățătură transmis de Pr. Paroh Dr. Ionuț Pop, vicar eparhial Episcopia Sălajului

Prin cuvintele Sale, Mântuitorul nostru Iisus Hristos ne provoacă să privim dincolo de superficialitatea lumii și să ne concentrăm pe ceea ce este cu adevărat esențial. „Ce-i folosește omului să câștige lumea întreagă, dacă-și pierde sufletul?” Aceasta este o întrebare profundă la care fiecare dintre noi trebuie să mediteze. În această lume, suntem deseori tentați să urmărim bogății materiale, putere și faimă, uitând de valoarea inestimabilă a sufletului nostru.
Însă Domnul ne amintește că adevăratul succes nu se măsoară în acumulările lumești, ci în capacitatea noastră de a-L urma și de a trăi după învățăturile Sale. „Oricine voiește să vină după Mine, să se lepede de sine, să-și ia crucea și să-Mi urmeze Mie.” Aceasta este chemarea la smerenie, sacrificiu și dedicare.
Dragii mei, să ne amintim mereu de aceste cuvinte și să le luăm ca îndrumare în fiecare zi. Să rămânem fermi în credința noastră, să purtăm cu demnitate crucea vieții noastre și să ne străduim să câștigăm nu lumea, ci mântuirea sufletelor noastre.
Vă dorim o săptămână binecuvântată tuturor! 🙏

Preot Paroh, Dr. Ionuț Pop,

Vicar Eparhial al Episcopiei Sălajului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *