Daniel Buda (PNL): Cifrele scot în evidenţă că acolo unde sunt administraţii liberale, performanţele din perspectiva absorbţiei fondurilor europene au fost de excepţie. Asta este realitatea

Europarlamentarul Daniel Buda (PNL) a declarat, miercuri, că cifrele scot în evidenţă că acolo unde sunt administraţii liberale, performanţele din perspectiva absorbţiei fondurilor europene au fost de excepţie. El a precizat că sunt nişte realităţi care îi dor pentru că s-ar bucura să avem de-a face cu o creştere a investiţiilor în toată România.

Europarlamentarul Daniel Buda a fost întrebat în emisiunea România Politică dacă este de acord cu afirmaţia colegului său, Rareş Bogdan, care spusese că în judeţele conduse de PNL curge lapte şi miere iar în administraţiile social-democrate situaţia este diferită, cu câteva excepţii.

”Nu spun eu, nu spune Rareş Bogdan, o spun cifrele cifrele până la urmă şi o spun cu regret, să ne înţelegem. O spun cifrele care scot în evidenţă că acolo unde sunt administraţii liberale, performanţele din perspectiva absorbţiei fondurilor europene au fost de excepţie. Asta este realitatea. Sunt nişte realităţi care pe undeva să ştiţi că ne dor pentru că toţi suntem români, ne-am bucura să avem de-a face cu o creştere a investiţiilor în toată România, dacă discutăm de autostrăzi, de spitale”, a declarat Buda.

”Ne interesează să modernizăm şi să dezvoltăm România în foate regiunile ei, pentru că până la iurmă vobim de nişte bani pe care România îi are acum la dispoziţie şi nu o să mai avem aceşti bani în viitorul apropiat pentru că vor veni alte provocări la nivelul UE”, a mai spus eurodeputatul PNL.

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat marţi, la Buzău, că acolo unde sunt liberali la conducerea judeţelor curge lapte şi miere iar acolo unde sunt socialişti, situaţia e diferită, cu câteva excepţii.

El le-a transmis liberalilor buzoieni să vorbească în fiecare casă, în fiecare loc, în fiecare piaţă, în fiecare târg, cafenea şi la fiecare ieşire publică despre domnul general Nicolae Ciucă şi să îi convingă pe buzoieni de ce preşedintele PNL este opţiunea cea mai bună pentru a conduce România în următorii 5 ani de zile.

2 thoughts on “Daniel Buda (PNL): Cifrele scot în evidenţă că acolo unde sunt administraţii liberale, performanţele din perspectiva absorbţiei fondurilor europene au fost de excepţie. Asta este realitatea

  1. Curge lapte și mierea numai pentru ei și tocmai de aia ii repropun pe penalii Dumitrescu, Chirica, Alexa. Circarule Rareș, onorata batistuta, cum e cu cele 30 de zile in care eliminați pensiile speciale?

  2. Ei! și atunci de ce ați făcut alianțe și comasări??
    De ce? Să vă spun eu ?
    Nu vreau ,?
    Hi !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *