Decizie șoc! Doctorul Pop Silvășan intră în competiția pentru Primăria Șimleu Silvaniei

Unul dintre cei mai tineri și vocali politicieni din orașul de sub Măgura, medicul dentist Pop Silvășan Dan a luat o decizie importantă și care va înclina balanța pentru alegerile viitorului primar al Orașului Șimleu Silvaniei.

Pop Silvășan Dan a fost singurul om politic din Șimleu care a avut curajul să ceară demisia de onoare a fostului primar Țurcaș, condamnat pentru fapte de corupție.

Tânărul doctor Pop Silvășan a dat dovadă de curaj și la instigat pe fostul lider PNL Șimleu la moralitate și normalitate, cerându-i să demisioneze înainte de decizia finală a instanței de judecată.

Potrivit lui Pop Silvășan, Șimleul trebuie redat cetățenilor și administrația publică trebuie să revină în sarcina șimleuanilor, și să nu mai fie capturată de grupuri de interese obscure.

Pop Silvășan Dan este de profesie medic dentist și are pe tavă oportunitatea de a face rezidențiatul în implantologie în Franța, beneficiind de o bursă de peste 10.000 de euro.

Silvășan este căsătorit, are un copil, este credincios și a fost implicat în mai multe campanii umanitare, chiar dacă nu le-a mediatizat pe fiecare.

Este recunoscut în comunitate ca fiind un profesionist, un medic dentist disponibil la orice urgență, indiferent de oră.

Cu toate acestea, fiind născut și crescut în Șimleu Silvaniei, tânărul doctor cel mai probabil va refuza această ofertă bănoasă pentru că își dorește binele șimleuanilor și nu exclude o posibilă candidatură la primăria orașului.

Modest din fire, singurul obiectiv al tânărului Pop Silvășan Dan este bunăstarea șimleuanilor și în acest sens va lucra la un program de campanie care va cuprinde măsuri concrete prin care oamenii să beneficieze de un trai mai bun.

Nu a dorit să ofere mai multe detalii, dar a transmis clar că acest program va fi finalizat și îl va prezenta șimleuanilor odată cu începerea campanie electorale.

Important de menționat că Pop Silvășan Dan își dorește o consulare publică reală cu fiecare cetățean al orașului, astfel pune la dispoziția cetățenilor o adresă de email unde așteaptă propunerile voastre, sugestii care se vor regăsi în programul electoral pentru „Un Șimleu sănătos, fără corupție”.

Propunerile voastre pentru Șimleu Silvaniei le puteți trimite la adresa de e-mail : popsilvasanus@gmail.com sau pe Facebook – Pop Silvășan Dan.

2 thoughts on “Decizie șoc! Doctorul Pop Silvășan intră în competiția pentru Primăria Șimleu Silvaniei

  1. Îți lipsesc banii de ședință, vrei să fii consilier pentru că treaba cu dinții s-a cam răhățit în pandemie, nu ? Eu zic să-ți vezi de treabă pentru că și suținut de un partid rezultatul a fost același… NU!

  2. Ioandeleion, nu totul se rezuma la bani ca și la alti. Dacă refuza o bursa de 10k € / luna înseamnă ca el ridica problema banilor? Ești tâmpit ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *