Depistată în trafic, în timp ce conducea sub influența substanțelor psihoactive și având asupra sa astfel de substanțe

Duminică, 26 februarie a.c., la ora 03.50, pe Bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Zalău, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Zalău au depistat și oprit în trafic o tânără de 38 de ani, din localitatea Păușa, județul Sălaj, în timp ce conducea un autoturism, manifestând un comportament neadecvat.

În urma efectuării controlului corporal, polițiștii au descoperit în buzunarul acesteia, mai multe plicuri transparente care conțineau o substanță cristalină, despre care există suspiciunea că face parte din categoria celor care produc efecte psihoactive și sunt interzise la deținere.

În urma testării preliminare de drog, al cărei rezultat a fost pozitiv, există suspiciunea că tânăra ar fi consumat substanțe cu efect psihoactiv.

Conducătoarei auto i-au fost fost prelevate probe biologice, în vedere stabilirii prezenței în organism a substanțelor.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de deținerea de droguri de risc pentru consum propriu fără drept, efectuarea de operaţiuni cu produse susceptibile de a produce efecte pshihoactive şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub efectul substanţelor psihoactive, iar întreaga cantitate de substanțe a fost ridicată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *