Deputat Seres Denes: „Vrem creșterea calității resurselor umane și acces tinerilor în administrația publică”

Deputatul UDMR, Seres Denes – vicepreședintele Comisiei pentru Administrație Publică și Amenajarea Teritoriului, a participat, la data de 16 martie, la o dezbatere referitoare la dezvoltarea de programe de formare profesională care să conducă la creșterea calității resurselor umane din administrația publică și la îmbunătățirea accesului tinerilor în cadrul acesteia.
Invitați să participe la dezbaterea menționată, domnul Liviu Mălureanu, Președintele Agenției Naționale a Funcționarilor Publici (ANFP) și doamna Corina Licea, Președintele Institutului Național de Administrație (INA), au răspuns întrebărilor deputaților prezenți și, împreună cu aceștia, au căzut de acord asupra necesității unei colaborări cât mai strânse între Comisia pentru Administrație Publică, ANFP și INA, precum și asupra necesității efectuării unor modificări legislative destinate creșterii calității în actul administrativ.

One thought on “Deputat Seres Denes: „Vrem creșterea calității resurselor umane și acces tinerilor în administrația publică”

  1. pai daca e asa atunci tu at trebui sa nu ai loc de munca…… ca vorbim de calitatea umana…………………….. si o intrebare …. a tinerilor indifferent de etnie?…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *