Dispensar medical nou și reabilitarea Școlii Gimnaziale din Lozna au finanțare asigurată de la CNI

Grație implicării primarului Alin Pocol, comuna Lozna va beneficia de un dispensar medical nou și ultra modern, dar și Școla Gimnazială nr 1 din Lozna va fi modernizată și reabilitată complet.

Sunt proiecte pentru care primarul Alin Pocol s-a bătut mult pentru obținerea finanțării, dar a reușit și cu sprijinul minitrului Lucian Bode.

În cursul zilei de ieri, 23 martie, Primăria Comunei Lozna a trimis la Compania Națională de Investiții București două proiecte de investiții pentru – Modernizarea și reabilitarea Școlii Gimnaziale nr. 1 Lozna, respectiv Construire, amenajare și dorate Dispensar uman în loc. Lozna.

„Vreau să-i asigur pe cetățenii din comuna Lozna că mă voi implica în continuare pentru dezvoltarea comunei noastre. Suntem atenți la nevoile cetățenilor și lucrăm intens pentru a reușii să atragem fonduri din toate sursele posibile, fie fonduri europene sau fonduri guvernamentale. Urmărim ca prin fiecare proiect să creștem calitatea vieții în comuna Lozna”, a transmis primarul Alin Pocol.

Lozna va avea un dispensar medical nou și dotat ultramodern

Primarul Alin Pocol a obținut finanțarea pentru un proiect foarte necesar comunității, respectiv construirea, amenajarea și dotarea unui Centru Medical în localitatea Lozna. Proiectul a fost obținut prin CNI cu sprijinul minitrului Lucian Bode.

În acest moment a fost finalizat Studiul de Fezabilitate, astfel că proiectul a fost trimis la CNI București. Urmează obținerea autorizațiilor și pornirea licitației pentru executarea lucrărilor. Termen estimativ pentru începerea lucrărilor anul 2021.

„M-am luptat mult pentru obținerea finanțării pentru acest proiect. Odată cu realizarea acestui centru medical nou, cu siguranță cetățenii vor avea la dispoziție cele mai bune și accesibile servicii medicale, astfel fiind scutiți de drumurile la Letca sau Jibou”, a declarat Alin Pocol. 

One thought on “Dispensar medical nou și reabilitarea Școlii Gimnaziale din Lozna au finanțare asigurată de la CNI

  1. Frumos din partea domnului primar, să sperăm că se vor duce toate la îndeplinire. Este o singură problemă totuși, avem nevoie de un medic căruia sa îi pese de pacienți și să îi trateze cu respect, nu ca și în situația actuală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *