Deputatul PNL, Liviu Balint, a inițiat mai multe legi pentru bunăstarea românilor

Unul dintre cei mai activi parlamentari din Parlamentul Romaniei, deputatul PNL ales în circumscripția electorală Dâmbovița, dar de loc din județul Sălaj, orașul Jibou, Liviu Ioan Balint a depus până in prezent 12 proiecte legislative importante pentru români.

Una dintre legiile propuse de Liviu Balint se află deja pe masa președintelui Klaus Iohannis pentru a fi promulgată. Este un proiect de lege pentru modificarea Legii nr.168/2020 pentru recunoaşterea meritelor personalului participant la acţiuni militare, misiuni şi operaţii pe teritoriul sau în afara teritoriului statului român şi acordarea unor drepturi acestuia, familiei acestuia şi urmaşilor celui decedat.

Liviu Balint a depus și un Proiect de Lege privind modificarea şi completarea Legii nr.81/2018 privind reglementarea activităţii de telemuncă, dar și un Proiect de Lege pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.158/2005 privind concediile şi indemnizaţiile de asigurări sociale de sănătate.

Tot de Liviu Balint a fost semnat și un Proiect de Lege privind modificarea şi completarea Legii nr.416/2001 privind venitul minim garantat şi a Legii nr.196/2016 privind venitul minim de incluziune, dar și Propunerea legislativă pentru modificarea şi completarea art.92 din Legea nr.8/1991 privind fondul funciar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *