Deputatul PSD, Florian Neaga: „Am înlăturat guvernul Cîțu, dovedit un eșec total”

Moțiunea de cenzură a PSD semnată și votată de deputatul sălăjean, Dr. Florian Neaga, a trecut în Parlament cu 281 de voturi din partea parlamentarilor PSD, USR și AUR.

„Am înlăturat guvernul Cîțu să oprim declinul periculos de rapid spre o criză de proporții.

Guvernul Cîțu tocmai a fost demis și s-a pus stop unei alunecări periculoase a României pe o pantă abruptă a declinului economic și social. Administrarea țării de către Florin Cîțu și oamenii lui s-a dovedit un eșec total.

Moțiunea de cenzură depusă de PSD a fost votată azi de 281 de parlamentari, care au decis că România nu are de ce să continue spre dezastru. Cîțu a adus deja criza economică, suprapusă nefericit peste cea a pandemiei. Nu avem de ce să riscăm o criză socială de proporții.

Românii se confruntă cu creșteri de prețuri înfiorătoare. Energia, combustibilul, mâncarea, medicamentele, toate înregistrează creșteri de prețuri care pun sub o presiune colosală nivelul de trai. Viața sub toate aspectele este mai grea. Foarte multe din întreprinderile românești nu mai fac față. Incompetența se traduce inclusiv în zece incendii în spitalele din România în mai puțin de un an, în care au murit peste 20 de oameni. Măsurile împotriva pandemiei sunt haotice, nu sunt niciun fel de premise că vor da rezultatele asteptate. Bolnavii cu afecțiuni cronice nu au acces la ingrijiri medicale. Învățământul este în derivă. Nu se mai construiesc nici autostrăzi. Totul parcă se dărâmă, se pierd resurse importante, în condițiile în care împrumuturile externe cresc cu 1700 de euro pe secundă.

PNL, alături de USR și UDMR au dat greș în întregime de când au preluat guvernarea. Nu au reușit să genereze soluții. Ne așteaptă o perioada grea, dificilă, în care vor fi necesare măsuri dureroase. Iar alegerile anticipate pot fi o soluție de rezolvare a acestei grave crize politice!”, transmite deputatul PSD Sălaj, Florian Neaga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *