Deputatul PSD, Florian Neaga: Relațiile cu Tunisia, posibilități de cooperare economică și culturală

Deputatul sălăjean Florian Neaga a participat ieri, 16 iunie, la întâlnirea Grupului Parlamentar de prietenie România-Tunisia cu Excelenta Sa Ambasadoarea Republicii Tunisiene, doamna Raja Jhinaoui Ben Ali.
Scopul principal în aceste contacte este de a fructifica dorința părților pentru proiecte culturale, economice și comerciale, printr-o implicare mai activă a Camerelor de Comerț româno-tunisiene. În contextul în care politica externă a României vizează aprofundarea relațiilor cu statele din Africa de Nord, Tunisia este una din țările importante din aceasta zonă. Și consolidarea cooperării pe probleme de securitate și luptă împotriva terorismului este unul din aspectele de mare importanță.
„Doamna ambasador a făcut până acum eforturi pentru întărirea relațiilor dintre cele două țări, cu accent pe cooperarea la nivel descentralizat. Am încredere așadar că relațiile bune se vor concretiza în proiecte și că vom găsi soluții practice de colaborare, cu beneficii și pentru județul nostru”, a transmis deputatul Neaga. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *