Deputatul Sereș Deneș a primit la Parlament vizita unei delegații oficiale din Republica Polonă

🇹🇩🇵🇱Comisia pentru #administrație #publică și amenajarea teritoriului din Camera Deputaților, condusă de doamna președinte Simona Bucura-Oprescu, a primit astăzi, la Parlamentul României, vizita oficială a delegației Comisiei pentru guvernare locală si politică regională din Seimul Republicii Polone, #delegație condusă de președintele comisiei omoloage, domnul deputat Lawniczak Tomasz.

Prezent la eveniment a fost și deputatul Seres Denes, chestor și vicepreședinte al Comisiei pentru administrație publică și amenajarea teritoriului din Camera Deputaților.
🤝#Polonia este un exemplu de bune practici în domeniu, fapt pentru care discuțiile de astăzi s-au referit la organizarea și funcționarea administrațiilor publice din cele două țări, absorbția fondurilor europene, implementarea proiectelor de investiții publice locale, precum și aspecte referitoare la practica parlamentară.
📚Urmează zile pline pentru membrii delegației oficiale polone la #București, aceștia urmând să aibă întâlniri cu conducerea mai multor ministere și cu reprezentanții structurilor asociative ale auorităților administrației publice locale din România (UNCJR, AMR, AOR, ACoR).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *