Derby de Sălaj în Liga a III-a etapa a 12-a: Sportul Șimleu – SCM Zalău

Cele mai importante echipe de fotbal din județul Sălaj – Sportul Șimleu și SCM Zalău, adversare în Liga a III-a seria 10 se duelează pentru a șasea oară anul acesta.

Sâmbătă, ora 14.00, Stadionul Măgura: Sportul ŞimleuSCM Zalău

Sâmbătă va fi un derby cu o încărcătură mare, dat fiind situația ambelor echipe în clasament, iar „foamea de puncte” va face ca jucătorii să dea totul pe teren pentru a obține cele trei puncte.

Unul dintre cele mai puternice atacuri (SCM Zalău) se duelează cu una dintre cele mai puternice defensive din campionat (Sportul Șimleu)

SCM Zalău are motoarele turate la maxim pentru a revini pe locurile de play-off și să urce în clasament. SCM Zalău ocupă locul 5 cu 18 puncte, vine după victoria de la Satu-Mare și are un moral bun. Un atuu este faptul că echipa zălăuană are al doilea cel mai bun atac din campionat după Minaur Baia Mare, reușind să marcheze până în prezent 29 de goluri. 

De partea cealaltă, Sportul Şimleu vrea din nou să câştige în faţa rivalilor, la fel cum s-a întâmplat şi în tur și să-și recâștige moralul. Sportul Șimleu se află pe locul 7 cu 13 puncte și vine după jocul pierdut cu modesta echipă Progresul Șomcuta Mare. Sportul Șimleu are a doua cea mai bună apărare din campionat după defensiva celor de la Lotus Băile Felix.


Manager SCM Zalău, Marius Pașca: „Important ca noi să câştigăm, fiindcă până acum rezultatele ne-au ajutat indirect. La Şimleu va fi un meci încrâncenat, iar dăruirea va face diferenţa. Şansele sunt relativ egale. La un asemenea meci şi la rezultatele care au fost până acum, nu putem spune cu certitudine care este favorită. Cine va fi mai disciplinat din punct de vedere tactic, mai pregătit şi mai dornic de a câştiga, cu siguranţă se va impune.”


Președintele Sportul Șimleu, Gurzău Ioan: „Este un meci în care se poate întțmpla orice. Cine va greși mai puțin acela va câștiga. Sper să nu mai greșim noi, cum am greșit în ultimele jocuri și să ne putem bucura de victorie. De la promovarea în Liga a III-a a pierdut un singur meci în fața celor de la SCM Zalău. Echipa noastră are un palmares pozitiv în meciurile directe și îmi doresc să mai adăugăm o victorie în această statistică frumoasă pe care o deține Sportul Șimleu. Băieții sunt pregătiți pentru a face un joc mare.” 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *