DIICOT Sălaj a făcut arestări într-un dosar de trafic de droguri

 

Procurorii DIICOT Sălaj şi poliţiştii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj au identificat şi reţinut doi bărbaţi suspectaţi că făceau trafic de droguri, distribuind stupefiante unor consumatori din cele două judeţe. Ulterior, cei doi au fost arestaţi preventiv. Peste 20 de persoane, suspecţi şi martori, au fost audiate, în ultimele zile, în acest dosar.

Anchetatorii au descins, săptămâna trecută, la domiciliile suspecţilor, unde au găsit şi ridicat, în vederea cercetărilor, 3 grame de substanţă albă, cristalină, telefoane mobile şi cartele telefonice.

„Patru persoane, cu vârste cuprinse între 28 şi 39 de ani, sunt bănuite că ar fi comercializat, în repetate rânduri, în cursul anului 2023, substanţe susceptibile de a avea efect psihoactiv către consumatori din judeţele Sălaj şi Cluj. (…) Au fost emise ordonanţe de reţinere, pentru 24 de ore, pe numele a doi bărbaţi, unul de 28 de ani, din comuna Dragu, judeţul Sălaj şi altul de 39 de ani, din municipiul Cluj- Napoca, judeţul Cluj”, se arată într-un comunicat dat publicităţii luni de Poliţia Română.

Ulterior, pe numele celor doi bărbaţi, au fost emise mandate de arestare preventivă.

În total, 24 de persoane din judeţele Sălaj şi Cluj, suspecţi şi martori, au fost ridicate şi conduse la sediul DIICOT Sălaj, în vederea audierii.

Poliţiştii şi procurorii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *