„Din grijă pentru tine” ajunge la Zalău, în perioada 12-13 mai

„Din grijă pentru tine” face parte din campania de anvergură „Împreună pentru oameni”, inițiată de Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din România, având ca scop oferirea de servicii gratuite în domeniile medical, educațional și social. Anterior, campania s-a derulat în mai multe orașe mari din țară, iar proiecte de acest gen au fost organizate la scară restrânsă pe întreg teritoriul țării.

Continuând același spirit de misiune, în perioada 12-13 mai, la Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiul Zalău se va desfășura proiectul „Din grija pentru tine”.
În cadrul campaniei, locuitori din oraș și împrejurimi beneficiază de consultații gratuite la specialități precum: cardiologie, gastroenterologie, medicină internă, dermatologie sau ORL, în cadrul a 30 de cabinete.

În cadrul aceluiași proiect vom oferi pachete cu produse de igienă pentru 50 de familii nevoiașe din oraș, alese împreună cu autoritățile locale. De asemenea, luni, 13 mai, la ora 11:00, va avea loc și o conferință de presă prilejuită de campania social-medicală.

Dorim să precizăm că adventiștii de ziua a șaptea sunt creștini dedicați în a-i ajuta pe oameni să înțeleagă Biblia, pentru a găsi în ea libertate, vindecare și speranță în Isus Hristos. Ei mărturisesc crezul creștin și cred că, în curând, Dumnezeu va triumfa în marea luptă dintre bine și rău. Adventiștii sunt o comunitate creștină dinamică, cu o populație internațională de circa treizeci de milioane de credincioși și aparținători, răspândiți în aproape toate țările lumii.

Din anul 1920, Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea este cult recunoscut de statul român și le prezintă oamenilor principii pentru o viață sănătoasă și plină de sens împreună cu speranța unei lumi mai bune, posibilă prin întoarcerea lui Isus Hristos pe Pământ.

Pentru mai multe detalii, accesați site-ul www.dingrijapentrutine.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *