Dispensarul uman din Bobota va fi modernizat cu fonduri europene prin PNRR

Primăria Comunei Bobota, condusă de primarul Dorin Gorgan, a demarat licitația pentru execuția lucrărilor în cadrul proiectului “Reabilitare moderată a clădirii dispensar medical Bobota”, în valoare totală de 834.821 lei.

Modernizarea dispensarului uman este finanțată din fonduri europene prin PNRR. Licitația a fost demarată la data de 23 noiembrie, iar temenul limită pentru depunerea ofertelor este 14 decembrie. Companiile care depun oferte trebuie să le mențină cel puțin până la data de 14 martie 2024.

La data de 17 ianuarie 2024 va fi desemnată firma câștigătoare care va semna contractul de execuție a lucrărilor. Contractul prevede 12 luni execuția lucrărilor și 36 luni perioadă de garanție de buna executie.

Obiectivul general este de a îmbunătăți furnizarea de servicii publice locale. Obiectivul proiectului constă în renovarea energetică moderată a clădirilor publice, contribuind astfel la îmbunătățirea furnizării de servicii publice la nivel local. Renovarea va conduce la o reducere cu minim 30% a necesarului de energie primară la finalizarea investiției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *