Doi sălăjeni condamnați la închisoare pentru mai multe infracțiuni

Marți, 14 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au depistat și reținut un tânăr de 22 de ani, din localitatea Șimleu Silvaniei, județul Sălaj.

Tribunalul Sălaj a emis pe numele acestuia un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 2 ani de închisoare, în regim de detenție, pentru săvârșirea infracțiunilor de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și acces fără drept la un sistem informatic, ambele în formă continuată.

Tot marți, 14 noiembrie a.c., la ora 22.00, polițiștii Secţiei nr.4 Poliţie Rurală Ileanda cu sprijinul polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale au depistat și reținut un bărbat de 46 de ani, din localitatea Negreni, județul Sălaj.

Judecătoria Jibou a emis pe numele acestuia un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 2 ani de închisoare, în regim de detenție, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Cei în cauză au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, urmând a fi transferați la penitenciar, pentru executarea pedepsei la care au fost condamnați.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *