Doi sălăjeni prinși în trafic cu droguri de Polițiștii din Șomcuta Mare

Captură impresionantă de droguri în Valea Chioarului! Doi sălăjeni prinși în trafic după ce le-ar fi cumpărat de la un chef.

Surse din rândul cititorilor www.vasiledale.ro au informat că azinoapte pe DN1C Baia Mare – Dej, pe raza comunei Valea Chioarului a avut loc captură impresionantă de droguri. Doi tineri din județul Sălaj au fost opriți în trafic de echipajele poliției din Șomcuta Mare.

Imediat autovehiculul a fost percheziționat deoarece indivizii se comportau ciudat. În interior au fost găsite droguri. Este vorba despre hașiș și canabis.

Sursele www.vasiledale.ro spun că polițițtii i-au încătușat pe cei doi și i-au dus la probe de sânge. Se pare că indivizii au venit din județul vecin până la un chef din Valea Chioarului de unde ar fi cumpărat drogurile tot de la un sălăjean, participant la petrecere.

La fața locului au sosit și polițiștii de la crimă organizată care au preluat cazul. S-a întocmit dosar penal în acest caz.

Ce spube IPJ Maramureș!

Azi noapte, la ora 00.25, polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U.112 despre faptul că în fața unui imobil din Valea Chioarului, se află un autoturism în care se aflau două persoane, iar una dintre acestea ar fi escaladat gardul unui imobil.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au depistat în trafic autoturismul în cauză, i-au efectuat semnal regulamentar de oprire, iar la volan a fost identificat un bărbat de 30 de ani din Sălaj.

Ca pasager pe locul din dreapta față a fost identificat un bărbat de 33 de ani din județul Sălaj.

Întrucât conducătorul auto prezenta un comportament suspect, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero, ulterior fiind transportat la la Spitalul Județean Baia Mare, în vederea recoltării de mostre biologice de sânge și urină pentru stabilirea cu exactitate a substanțelor prezente în organism.

În urma controlului efectuat, în autoturismul condus de bărbat, a fost găsită și ridicată o pungă în care se aflau aproximativ 30 de grame de substanță vegetală.

Substanța în cauză a fost ridicată de polițiști, fiind informați polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalități Organizate Maramureș, în vederea efectuării cercetărilor.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Sursa text: www.vasiledale.ro 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *