SCM Zalău scrie istorie! Meciul împotriva Oțelului Galați, primul meci televizat din istoria Sălajului

După victoria de generic, scor 3-0 cu Poli Iași în play-off, echipa Municipiului Zalău continuă în faza grupelor a Cupei României.
Primul meci din această fază va fi cel cu Oțelul Galați, partidă programată marți, 26.09.2023, pe Stadionul Municipal, de la ora 16.15.
Partida dintre SCM Zalău și Oțelul Galați va intra în istoria Sălajului, ca fiind primul meci de fotbal televizat, postul de televiune Digisport fiind cel care va transmite în direct partida de la Zalău.
Vă reamintim faptul că intrarea la meci se va face pe bază de bilet de intrare cu valoare zero, tichet care se va primi în momentul intrării pe stadion, echipa noastră tipărind 1700 de bilete.
Pentru desfășurarea în condiții de ordine și siguranță publică a acestui eveniment sportiv, s-a stabilit, la inițiativa Jandarmeriei Sălaj, tipărirea acestui număr de bilete.

Parcurs execelent în campionat pentru SCM Zalău

SCM Zalău are un parcurs excelent și în campionatul Ligii a III-a, unde a înregistrat a patra victorie consecutivă împotriva celor de la Sighetu Marmației, acumulând 12 puncte (maximul).
SCM Zalău s-a impus cu scorul de 2-0, la pauză 0-0, pe terenul echipei CSM Sighetu Marmației. Golurile echipei noastre au fost marcate de Nikolic, în minutul 57 și Cristea, în minutul 85.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *