Dombi Attila a câștigat cu un scor istoric un nou mandat de primar la Sărmășag

Unul dintre liderii UDMR Sălaj, dar și printre cei mai gospodari primari din județ, Dombi Atiila – primarul Comunei Sărmășag, a câștigat alegerile locale din 9 iunie cu un scor istoric – peste 84%, adică 2453 de voturi. Victoria primarului Dombi Attila este una foarte bună, reușind să adune cu 400 de voturi mai multe față de alegerile locale din 2020.

Este un semn clar că primarul Dombi Attila face treabă bună și este tot mai apreciat de cetățenii comunei Sărmășag, unde sunt implementate proiecte importante pentru comunitate, atât cu bani europeni, cât și finanțare de la Guvernul României.

Dombi Attila UDMR – 2453 voturi 84,41 %

Sas Florin PNL – 453 voturi 15,59 %

La Consiliul Local Sărmășag rezulatele sunt următoarele:

UDMR – 2292 voturi 78,17%

PNL – 386 voturi 13,17%

PSD – 188 voturi 6,41%

„Stimati cetăţeni ai comunei Şărmăşag,
Vă mulţumesc pentru încrederea acordată prin votul de duminică. Ea ne onorează, dar ne şi responsabilizează! Aţi votat pentru continuarea muncii bine gândit şi pentru unitatea comunităţii.
Consider că atât eu, cât şi echipa mea de consilieri, am desfăşurat o campanie corectă, bazată pe fapte şi realizări concrete, iar dumneavoastră aţi apreciat efortul nostru pentru dezvoltarea comunei. Interesul nostru este concentrat, în continuare, pe viitorul comunităţii din Şărmăşag.
Din păcate, competitorii noştri electorali au desfăşurat o campanie agresivă, cu scopul de a dezinforma şi dezbina comunitatea locală.
Acest lucru a fost taxat de alegatorii responsabili prin votul de duminică, iar cei care au folosit practici incorecte vor avea de acum încolo timp suficient să dea socoteală, în primul rând în faţa propriei conştiinţe.
Cred şi credem că împreună, bazându-ne pe sprijinul dumneavoastră, vom reuşi să avem realizări de seamă, în interesul comunităţii!”, transmite primarul Dombi Attila. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *