Dosare penale întocmite de polițiști pentru infracțiuni rutiere constatate în trafic

Conducere fără permis- Someș Odorhei

Marți, 12 octombrie, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Jibou au întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis.

În fapt, polițiștii au stabilit că, un tânăr, de 22 de ani, din comuna Surduc, a condus un autoturism, pe Drumul Județean 108E, la ieșire din Someș Odorhei spre Năpradea, fiind implicat într-un accident soldat cu pagube materiale.

În urma verificărilor efctuate în bazele de date, s-a stabilit că, tânărul, nu posedă permis de conducere, pentru nicio categorie.

Polițiștii continură cercetărilor, sub supravegherea unității de parchet competente, în vederea administrării întregului probatoriu.

Conducere fără permis- Cehu Silvaniei

Marți, la ora 15:00, polițiștii orașului Cehu Silvaniei au depistat în trafic, în localitatea Motiș, un moped, condus de un tânăr, de 21 de ani, din Cehu Silvaniei.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere, pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările, în vederea administrării întregului probatoriu.

Remorcă neînmatriculată și cu număr fals de înmatriculare- Crișeni

La data de 12 octombrie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Zalău au oprit în trafic, pe Drumul Național 1H, prin localitatea Crișeni, un ansamblu de vehicule, condus de un bărbat, de 37 de ani, din județul Satu Mare.

Polițiștii au solicitat documentele ansamblului, condus de bărbat, însă acesta a declarat că, actele remorcii tractate, nu le are asupra sa.

Din verificările efectuate de polițiști, în bazele de date, a reieșit faptul că remorca, pe care bărbatul o tracta, era neînmatriculată, iar plăcuța cu numărul de înmatriculare, aplicată pe remorcă, aparținea unui alt vehicul.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru tractarea unei remorci neînmatriculate și cu număr fals de înmatriculare, faptă prevăzută și pedepsită de art.334 alin.1 diin Codul penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.