Dosare penale pentru doi tineri prinși în trafic fără permis de conducere sau cu permis fals

Depistat în trafic cu permis de conducere fals

         Miercuri, 27 octombrie, la ora 21:00, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Zalău au depistat în trafic, pe Drumul Național 1H, în localitatea Hereclean, un tânăr fără permis de conducere, care a prezentat un permis cu privire la care există suspiciunea de a fi fals.

Analizând permisul de conducere prezentat de tânărul, de 25 de ani, din județul Bihor, polițiștii au constatat că acesta nu corespunde cu elementele de siguranță aflate pe permisele emise de autoritățile române competente.

De asemenea, la verificarea în bazele de date, tânărul nu figura ca posesor de permis de conducere.

Polițiștii au reținut documentul presupus a fi fals și au întocmit dosar penal pentru conducere fără permis și uz de fals.

Totodată, autoturismul condus de acesta avea inspecția tehnică periodică expirată, astfel că polițiștii au reținut  și certificatul de înmatriculare.

Conducere fără permis în Nușfalău

          Ieri, 28 octombrie, în jurul amiezii, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Nușfalău au oprit în trafic, în localitatea Nușfalău, un tânăr care nu poseda permis de conducere.

Fapta s-a petrecut pe strada Margareta, din Nușfalău, iar la volan se afla un tânăr, de 22 de ani, din comună.

Polițiștii au efectuat veficări în bazele de date și au constatat faptul că, tânărul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză, s-a întocmit dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *