Dosare penale pentru tulburarea ordinii publice şi lovire sau alte violenţe

Un bărbat, din comuna Bobota, s-a prezentat în cursul zilei de marţi, 25 mai a.c., la Secţia 8 Poliţie Rurală Sărmăşag şi le-a relatat poliţiştilor că, în aceeaşi zi, în timp ce se afla pe drumul public, a fost lovit cu pumnul în zona feţei, de către un bărbat, tot din comuna Bobota.

Victima a solicitat un echipaj medical în vederea acordării de îngrijiri medicale. În timp ce i se acordau îngrijiri medicale, în faţa sediului Poliţiei, au ajuns şi membrii familiei. La scurt timp, la faţa locului a mai ajuns un consătean, împreună cu familia.

Ulterior, între membrii celor două familii s-a iscat un scandal, o persoană fiind lovită cu un par în zona capului, altele îmbrâncindu-se reciproc.

Pentru aplanarea conflictului au intervenit nouă poliţişti şi patru jandarmi, la acel moment nicio persoană nu a fost transportată la spital.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosare penale pentru infracţiunile de tulburare a ordinii şi liniştii publice, respectiv lovire sau alte violenţe.

De asemenea, cercetările continuă pentru identificarea tuturor persoanelor participante şi luarea măsurilor care se impun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.