Două femei din Sălaj, prinse după ce au furat bani dintr-o casă din Beclean

Două femei, de 35 și 43 de ani din Sălaj, au furat din casa unei femei din Beclean, de 54 de ani, o sumă de bani. Femeia a anunțat poliția în momentul în care a observat furtul, pe 20 februarie, iar pe 28 februarie femeile care au comis infracțiunea au fost prinse de către polițiști.

Din casa femeii de 54 de ani au dispărut 12.000 de lei, bani pe care i-au luat cele două sălăjene. Au fost reținute de polițiști pentru 24 de ore și vor fi prezentate Judecătoriei Beclean, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

„Ieri (nr – 28 februarie), polițiștii din cadrul Compartimentului de Investigații Criminale Beclean au dispus reținerea a două femei de 35 și 43 de ani, ambele din județul Sălaj, acestea fiind bănuite de comiterea unui furt din interiorul unei locuințe.

În cazul celor două femei a fost deschis un dosar penal pentru furt calificat.

La data de 20 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Beclean au fost sesizați de către o femeie de 54 de ani, cu privire la faptul că din locuința sa i-a fost sustrasă suma de 12.000 de lei.

În urma investigațiilor desfășurate de către polițiști au fost identificate, iar ulterior

depistate două femei din județul Sălaj, bănuite de comiterea faptei de furt calificat.

Polițiștii din cadrul Compartimentului de Investigații Criminale au dispus reţinerea pentru 24 de ore, acestea urmând să fie prezentate Judecătoriei Beclean cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Poliției orașului Beclean în cadrul dosarului penal întocmit cu privire la infracțiunea de furt calificat”, a comunicat Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *