Drum Inserv a finalizat reabilitarea a 23 de kilometri din drumul județean DJ108D

🚧 Drumul Județean 108D, ce leagă localitățile Crișeni și Cehu Silvaniei, a fost reabilitat și modernizat printr-un proiect cu finanțare europeană.
👷 Recepția la terminarea lucrărilor va avea loc joi, 7 decembrie.
Constructorul care a realizat lucrările este Druk Inserv SRL, parte a grupului de firme Inserco, companie cu capital 100% sălăjean, cu angajați sălăjeni și cu utilaje de ultimă generație. Este o mândrie pentru județul nostru faptul că un antreprenor local reușește cu forțele proprii să reabiliteze un drum județean de 24 de kiloemtri la un nivel calitativ superior. Noul drum județean este o „bijuterie”, lucrările fiind executate la mare precizie de către constructorul Inserco SRL.
– 23 km de drum reabilitate
– 7 km trotuare nou construite
– pod nou la Sălățig
DJ 108D a făcut obiectul unui proiect de reabilitare și modernizare implementat de Consiliul Județean Sălaj, cu finanțare prin Programul Operațional Regional 2014-2020.
🚦 Cu o valoare totală de aproape 72 milioane de lei, sumă ce include atât proiectarea și execuția, cât și serviciile de supraveghere, auditul și verificarea tehnică de calitate a documentației tehnice, investiția vizează un tronson de 22,7 kilometri.
Principalele lucrări prevăzute prin contract se referă la creșterea capacității portante a drumului, modernizarea structurii rutiere, asigurarea stabilității drumului în zonele afectate de alunecări de teren, realizarea de șanțuri și trotuare, precum și amenajarea podurilor și podețelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *