EFECTELE BULLYING-ULUI, VĂZUTE PRIN OCHII COPIILOR LA CONCURSUL ,,FII PRIETENOS!”

În cadrul proiectului pentru reducerea violenței fizice și psihologice în unitățile de învățământ, Biroul Siguranță Școlară din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Sălaj și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Sălaj au demarat la nivelul unor unități de învățământ din ciclul gimnazial, un concurs care vizează descurajarea bullying-ului.

Astfel, elevii din patru unități de învățământ din județ, respectiv Școala Gimazială ,,Iuliu Maniu” Zalău, Școala Gimnazială ,,Andrei Mureșanu” Cehu Silvaniei, Școala Gimnazială nr.1 Aghireș, Liceul Tehnologic ,,Cserey Goga” Crasna, au realizat lucrări artistice prin care au transmis atât mesaje de susținere a nonviolenței, cât și imagini ilustrând efectele fenomenului de bullying.

Zilele viitoare, toate lucrările vor fi premiate cu sprijinul autorităților administrației publice locale, iar lucrarea desemnată câștigătoare va fi înscrisă la etapa de selecție a concursului derulat la nivel național.

Transmitem felicitări tuturor participanților pentru implicare, originalitate și le dorim mult succes.

Polițiștii Biroului Siguranță Școlară, vă reamintesc faptul că, empatia, solidaritatea și respectul sunt valori care stau la baza unei educații de calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *