Episcopul Sălajului Petroniu are COVID, internat la ATI/ Starea de sănătate e stabilă

Episcopul Sălajului, Petroniu Florea, confirmat pozitiv cu coronavirus, se află de mai bine de două săptămâni internat la secția Terapie Intensivă din cadrul unui spital din Cluj-Napoca.

Pentru că virusul se manifestă mai sever, iar starea de sănătate a episcopului Petroniu are fluctuații, va fi nevoit să mai sta cel puțin 10 zile în spital sub supraveghere medicală.

Starea de sănătate a Episcopului Petroniu este stabilă și în maximum două săptămâni este asteptat acasă, potrivit informațiilor furnizate de Claudiu Nichita, purtător de cuvânt în cadrul Episcopiei Sălajului.

”Preasfințitul se află în continuare internat la Cluj, iar stare de sănătate este una stabilă. Problemele de sănătate ale Preasfințitului sunt cumva de natură sinusoidală, cu urcări și coborâri. Noi ne rugăm și nădăjduim ca într-o săptămână două să se întoarcă acasă”, a spus purtătorul de cuvânt al Episcopiei Sălajului, Claudiu Nichita.

Petroniu Florea, Episcopul Sălajului a fost confrimat pozitiv cu coronavirus în 31 octombrie 2020, iar la scurt a fost transferat la ATI, în cadrul unui spital din Cluj-Napoca.

Să ne rugăm Domnului pentru sănătatea preasfințitului Petroniu – episcopul Sălajului! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *