Eurodeputatul Cristian Terheș acuză UE că a dat liber cetățenilor la mâncat viermi și gândaci

Dupa ce de ani de zile propaganda neo-marxista a criticat mancarea carnii si cresterea vacilor, pe motiv ca, din cauza flatulatiilor (besinilor, pe romaneste), bovinele produc efect de sera si incalzire globala, Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentelor (AESA) a dat liber la cresterea si comercializarea, pentru mancare, a viermilor si gandacilor. Din acesti viermi si gandaci se vor face burgers, paste, biscuiti etc.

„Până acum, marii jucători din industria hranei din insecte nu au putut să-și valorifice potențialul din cauza lipsei unei aprobări unitare la nivel european. Astfel de produse sunt interzise la vânzare în Franța, Germania, Italia, Spania și în alte țări europene. Fără aprobarea AESA, ele nu pot fi vândute nicăieri pe continent, însă decizia de azi poate schimba cu totul lucrurile.

Hrana pe bază de insecte este privită de mult timp ca soluție pentru reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în industria alimentară”, arata presa externa citata de un portal de știri național din România.

Voi ce parere aveti despre asta, întreabă europarlamentarul Cristian Terheș PNȚCD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.