Prefectul Virgil Țurcaș s-a întâlnit cu reprezentanții industriei HoReCa din județul Sălaj

Astăzi, 14 ianuarie 2021, la Instituția Prefectului Județul Sălaj, a avut loc o întâlnire între prefectul județului, Marcel Virgil Țurcaș și reprezentanții industriei HoReCa din județ. Principala temă discutată a fost reprezentată de dificultățile pe care aceștia din urmă le întâmpină, prin aplicarea măsurilor de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de COVID-19.
De asemenea, părțile reprezentate s-au angajat în a face un efort comun, pentru scăderea incidenței la nivelul județului, în vederea reluării activității restaurantelor și cafenelelor, iar instituția noastră apreciază efortul acestora de a se menține pe piață, în condițiile prezente.
Reprezentanții HoReCa sălăjeni au apreciat modul în care a fost gestionată pandemia la nivelul județului și totodată, aceștia au solicitat autorităților să asigure în limita posibilităților, o informare periodică eficientă, privind situația în care cafenelele și restaurantele ar urma să își suspende/ reia activitatea la modificarea incidenței pe localități.
Pe această cale, facem încă o dată un apel către sălăjeni, pentru a avea o atitudine provaccinare și pentru a respecta regulile de prevenție, astfel încât să revenim cât mai repede la normalitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.