Eurodeputatul Terheș prezent în centrul Zalău la protestul împotriva vaccinării și certificatului COVID

Un nou protest a fost organizat în această după-amiază în pe platoul de marmură din cetrul municipiului Zalău, unde zeci de zălăuani au protestat pentru respectarea libertăților cetățenești.

Printre zecile de persoane care au protestat s-a aflat și europarlamentarul PNȚCD, Cristian Terheș, care a transmis în direct pe pagina de Facebook tot protestul. Terheș a astat de vorbă cu zălăuanii, tineri și bătrâni, iar aceștia au susținut la unison că doresc respectarea drepturilor fundamentale ale omului, vor libertate și s-au declarat împotriva certificatului verde sau obligativitatea vaccinării. O parte dintre protestatari și-au povestit întâmplărie prin care au trecut apropiații lor, oameni sănătoși care au fost răpuși de virus. Protestatarii au încheiat printr-un colind creștin cântat de toți cei prezenți.

Clipul video postat pe Facebook de către europarlamentarul Terheș a adunat pest 5.000 de vizualizări în doar câteva minute și a  devenit viral pe social media.

„Aflându-mă la Zalău, am aflat și eu de acest protest sponta și am ieșit și eu pe platoul din fața Prefecturii. Zeci de zălăuani s-au adunat să protesteze pentru respectarea drepturilor și libertățile fundamentale, împotriva certificatului verde și împotriva obligativității vaccinării. Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi. Nu uitați că aveți drepturi și libertăți fundamentale. Trebuie să stăm uniți și ținem aproape.”, a conchis eurodeputatul Terheș. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *