Europarlamentar Cristian Terheș: „Guvernul României PNL-USR recunoaște că vaccinurile au efecte adverse chiar GRAVE”

Pana de cateva zile toata propaganda guvernamentala asigura cetatenii ca vaccinurile nu au efecte adverse. Oricine spunea sau scria despre eventualele efecte negative ale vaccinurilor era facut conspirationist, negationist ori ca se impotriveste stiintei.
Cu toate ca insusi comisarul european pe justitie Didier Reynders a spus in plenul Parlamentului European ca pana in prezent nu se cunosc „complet” efectele vaccinurilor, Guvernul PNL-USR, impreuna cu proprii propagandisti de partid, au continuat sa-i minta pe oameni pe toate posturile ca vaccinurile sunt sigure.
Cateva milioane de oameni in Romania s-au vaccinat intre timp, iar despre efectele adverse afli acum de la ei. Ce acesti iresponsabili din politica nu inteleg este ca marturia personala a unei persoane vaccinate, care isi blesteama zilele pentru respectiva decizie, este mai credibila decat toata propaganda platita de Guvern.
Din iulie 2021 s-a inceput sa se vorbeasca public, de exemplu, ca vaccinul Pfizer produce miocardita si pericardita.
Pe data de 23 august 2021 firma Pfizer a introdus in versiunea revizuita a prospectului despre vaccin ca acesta produce miocardita si pericardita, grupurile mai expuse fiind barbatii sub 40 de ani si baietii intre 12-17 ani. Detalii aici:
Nemaiputand nega evidenta, pe data de 25 august 2021 Guvernul Romaniei a inceput o campanie de informare absolut cretinoida, spunand ca „e mai probabil sa te intalnesti cu un cerb carpatin in drum spre vaccinare, decat sa ai vreun EFECT ADVERS GRAV”.
In primul rand punctul de comparatie e gresit. Cerbii carpatini nu coboara intre oameni, iar pe varful muntilor nu ai centre de vaccinare. La fel de bine puteau sa spuna ca poti intalni un cerb carpatin pe Luna cand mergi sa te vaccinezi.
In al doilea rand, insa, campania guvernului recunoste ca vaccinurile au efecte adverse, inclusiv grave. Pana acum se spunea ca nu au efecte secundare/adverse deloc.
Acum eu va intreb: cu ce drept un om politic, ales vremelnic intr-o functie publica, poate expune o persoana la risc de efecte secundare/adverse pe termen lung, conditionandu-i exercitarea unui drept fundamental de primirea unui produs medical ce DEJA incepe sa aiba efecte adverse grave?
Actualul Guvern doreste acum sa impuna vaccinarea copiilor pentru a putea merge la scoala.
Ce ziceti, va lasati copiii vaccinati sa verificati pe pielea lor daca campania Guvernului PNL-USR, ca mai repede te intalnesti cu un cerb carpatin decat sa ai efecte adverse grave la vaccin, e adevarata?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *