Europarlamentarul Cristian Terheș îl acuză pe Cioloș că minte și îi cere demisia din Parlamentul European

Dacian Cioloș a scris, miercuri, pe Twitter că aprobarea planului Ungariei a fost suspendată de Comisia Europeană, însă, marți, ministrul Justiției din Ungaria transmitea că informația potrivit căreia PNRR-ul Ungariei va fi suspendat este „fake news”.

Ulterior, Comisia Europeană a anunțat că nu a suspendat aprobarea planului de redresare al Ungariei.

„Am verificat acum cu cabinetul președintelui și cu colegii responsabili de fondurile de redresare, de adoptarea și evaluarea planurilor. Nu există această știre că am oprit procesul, se desfășoară în continuare. Desigur, ne uităm la sistemul de control și audit din statele membre și decizia privind aprobarea planurilor individuale va fi luată de Consiliu prin majoritate calificată, nu e decizia Comisiei”, a declarat Vera Jourova.

Europarlamentarul Cristian Terheș PNȚCD îl acuză pe Cioloș că minte.

„Pana la urma cine a mintit tot globul pamantesc ca Ungariei i-a fost suspendat de catre Comisia Europeana aprobarea planului de redresare si rezilienta, Dacian Ciolos sau comisara Vera Jourova si ministrul justiei ungar? Vom afla cat de curand. Cine a mintit si dezinformat o lume intreaga trebuie sa plece acasa”, se întreabă eurodepuratul Terheș PNȚCD.

One thought on “Europarlamentarul Cristian Terheș îl acuză pe Cioloș că minte și îi cere demisia din Parlamentul European

  1. Cioloș este un român colorat, n-are nicio treabă cu interesul național, al României!Mai degrabă reprezintă Franța, acest vampir al Europei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *