Europarlamentarul Cristian Terheș PNȚCD, îngrijorat de situația din Anglia unde mor oameni vaccinați COVID

Unul dintre cei mai vocali europarlamentari români în perioada de pandemie, Cristian Terheș PNȚCD, este îngrijorat de situația din Anglia unde mor mai mulți oameni vaccinați COVID, decât persoane care au contactat virusul.
„La inceput s-a spus ca oamenii trebuie sa se vaccineze pentru a nu se infecta cu COVID-19. Si s-au infectat.
Au zis apoi ca vaccinarea previne „formele grave” de COVID. Si nu doar ca nu le-a prevenit, dar oameni au inceput sa moara atat de complicatiile de pe urma vaccinului, cat si de COVID.
Mesajul public acum e ca daca o persoana moare de COVID dupa ce s-a vaccinat, oamenii, de fapt, nu trebuie sa se impacienteze, pentru ca acest lucru „nu e ceva anormal”.
„Mai multe persoane vaccinate mor de COVID decât persoanele nevaccinate, potrivit unui raport recent al Public Health England (PHE).
Raportul arată că 163 din cele 257 de persoane (63,4%) care au murit în termen de 28 de zile de la un test COVID pozitiv între 1 februarie și 21 iunie, au primit cel puțin o doză de vaccin. La prima vedere, acest lucru poate părea alarmant, dar este EXACT așa cum ar fi de așteptat”, scrie SciTechDaily, citat de HotNews. Link in comentarii.
Voi cum comentati stirea aceasta?”, transmite pe Facebook, eurodeputatul Cristian Terheș. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *