Europarlamentarul Cristian Terheș prezent în SUA alături de Trump la conferința CPAC

O delegaţie a partidului AUR se află zilele acestea în SUA, cu ocazia CPAC – Conservative Political Action Conference – cea mai mare conferință a liderilor conservatori din lume. Pe data de 24 februarie va fi prezent la CPAC și Donald Trump, anunţă Cristian Terhes, președinte al Partidului Național Conservator Român. 

Preşedintele AUR, George Simion, a postat o fotografie din SUA, cu poza lui Donald Trump în spate, şi a scris: “Să facem 🇷🇴România Mare din nou, nu doar America!”

Cristian Terhes a precizat: “În perioada 21-26 februarie sunt la Washington DC, invitat în calitate de președinte al Partidului Național Conservator Român (PNCR) la CPAC/ICS5, eveniment la care voi și vorbi. La eveniment mai sunt prezenți și George Simion, Claudiu Târziu și alți lideri AUR, care și ei vor vorbi.
Evident, cu această ocazie vor avea loc și întâlniri cu lideri politici, think-tank-uri, jurnaliști etc.
CPAC – Conservative Political Action Conference – este cea mai mare conferință a liderilor conservatori din lume. Pe data de 24 februarie va fi prezent la CPAC și Donald Trump.
ICS – International Covid/Crisis Summit – este o conferință pornită în pandemie, care a creat o platformă pentru ca medicii liberi să poate expune descoperirile pe care le-au făcut cu privire la virusul COVID și pretinsele vaccinuri.
În primăvara anului 2023 am co-organizat ICS3 în Parlamentul European, unde au vorbit doctori de renume mondial, unele dintre prezentări făcând sute de milioane de vizualizări online.

Cu această ocazie am vorbit cu organizatorii ICS ca ediția a patra să o facă în România, la Parlament, de organizare ocupându-se AUR.

În toamna lui 2023 a avut loc ICS4 la Parlamentul României, AUR ocupându-se exemplar de organizare. Printre invitați au fost nu doar doctori de prestigiu internaționali, dar persoane foarte conectate la mediul conservator american, inclusiv apropiați ai lui Trump. Cu toții au fost fascinați de România și de buna primire, spunând că vor să revină în România inclusiv cu familiile lor.
În discuția pe care am avut-o la București cu privire la locul desfășurării ediției a cincea a ICS, recomandarea mea a fost ca ICS5 să se facă la Washington, când se face și CPAC.

După consultări s-a agreat propunerea pe care am făcut-o, astfel că în prezent cele două evenimente, CPAC și ICS5, sunt reunite.
Este o bucurie să auzi vorbindu-se în asemenea medii înalte cu respect despre România. Respectul se vede inclusiv din faptul că delegația din România are cei mai mulți vorbitori”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *