Europarlamentarul Winkler Gyula, întâlnire cu liderii UDMR din Sălaj – parlamentari, primari, aleși locali

„Comunitatea maghiară din județul Sălaj merită și ea faptul că UDMR este la guvernare și joacă un rol în asigurarea stabilității politice și a bunei guvernări”, acest lucru a fost confirmat la ședința la care europarlamentarul Winkler Gyula a participat la invitația reprezentantului parlamentar Dénes Seres, președintele UDMR Sălaj.
La întâlnire au participat deputatul Seres Denes, senatoarea Irina Kovacs, prefectul Sălajului, Dari Toma, vicepresedintele CJ Sălaj, Robert Szilagyi, viceprimarul Municipiului Zalău, Nicolae Fazakas, primari, viceprimari, consilieri județeni și alesi locali.
Mulțumesc frumos pentru invitație! A fost plăcut să reîntâlnesc membrii UDMR din Sălaj și echipa administrației locale. Echipă puternică, coezivă și intenționată, cu rezultate bune și planuri solide, temeinice de viitor”, a transmis europarlamentarul Winkler Gyula. 
 
Principalele reușite ale UDMR în plan politic și administrativ:
✔️ În mijlocul și în ciuda crizelor, implicarea guvernului UDMR ne-a permis să ajutăm fermierii și antreprenorii să sprijine familiile și pensionarii.
✔️ Administrațiile locale vor juca un rol cheie în perioada următoare. Nu a existat niciodată mai mult sprijin UE în România decât în această perioadă. Acestea, împreună cu subvențiile guvernamentale, vor fi folosite pentru a îmbunătăți comunitățile noastre. Acest lucru va aduce o mulțime de vechi decalajuri structurale în următorii ani.
✔️Anii 2020 sunt deceniul recuperării țării noastre. 2022 a doborât recorduri și în două domenii: cea mai mare investiție străină înregistrată vreodată într-un an a ajuns în România (în valoare de peste 11 miliarde de euro) iar fondurile UE au atins noi maxime (peste 11 miliarde de euro dacă luăm în calcul finanțarea Fondului European de Redresare #PNRR).
✔️ În deceniul recuperării, prin munca administrațiilor locale și a guvernului UDMR, ne vom dezvolta spectaculos cu ajutorul investițiilor în toate domeniile infrastructurii mari, instituțiilor de învățământ, infrastructurii digitale și dezvoltării durabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *