Viceprimarul Vlad Pașcalău a coordonat cu succes acțiunea de deszăpezire a Jiboului

Primarul Jiboului Dan Ghiurco a numit responsabil de această activitate de deszăpezire pe viceprimarul Vlad Pașcalău, care la cei doar 31 de ani, a reușit să organizeze angajații în așa fel încât orașul să fie curat încă de la primele ore ale zilei. Toate utilajele și tot personalul a fost scos la muncă pe străzile din oraș, iar viceprimarul Vlad Pașcalău a coordonat toată activitatea din teren pentru a asigura necesarul de materiale antiderapant.

Primăria Orașului Jibou realizează serviciul de deszăpezire în regie proprie cu 4 utilaje dotate cu lamă și sălăriță. Primăria are un stoc de materiale antideranpant constând în: 20 mc nisip, 15 mc ameste nisip și sare, 10 tone de sare.

În această activitate de deszăpezire sunt implicați toți anagajații Serviciului Public de Salubrizare din cadrul Primăriei Jibou, care sunt organizați în trei schimburi.

Dacă situația o impune, în caz de urgență Primăria va scoate la deszăpezire toți angjații aflați la dispoziție pentru a îndepărta zăpada de pe căile de circulați într-un timp cât mai rapid.

Totodată, viceprimarul Pașcalău vor fi scoși la muncă, la împins zăpada, și beneficiarii de ajutor social, care au intervenit la îndepărtarea zăpezii de pe trotuare, alei și parcuri.

„La ctivitatea de deszăpezire s-a intervenit cu utilajele din dotare și personalul instituției pentru înlăturarea zăpezii atât pe străzi, cât și pe trotuare sau alei pietonale. Suntem pregătiți cu materialele antiderapante necesare pentru a interveni în orice moment”, a declarat viceprimarul Jiboului, Vlad Pașcalău – coordonatorul activității de deszăpezire în Jibou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *