Eva Lapoș a demisionat. Dr. Iliescu Alexandru noul director medical al Spitalului Județean Zalău

📄Ȋncepând cu data de 1 noiembrie 2021, mandatul de director medical al doamnei doctor Eva Lapoş a încetat la iniţiativa dumneaei.

🩺Echipa Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, îşi exprimă aprecierile la adresa doamnei Dr. Lapoş , acum la încheierea mandatului de director medical, având în vedere aportul pe care l-a avut în activitatea unității sanitare. Ȋi mulţumim pentru solidaritate, dedicare, pentru colaborarea eficientă, atenția și sprijinul acordat fiecărui serviciu, precum și pentru gândirea proactivă, implementată în cadrul colectivului medical şi nu numai.

🤝Dorim să facem un gest de recunoștință și să îi mulțumim doamnei doctor Eva Lapoş, care, şi-a dovedit suportul în echipa Comitetului Director, în stabilirea priorităţilor şi direcţiilor de acţiune pentru a îmbunătăţi continuu activitatea unităţii sanitare şi calitatea actului medical oferit de către Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău.

🩺Doamna Dr. Lapoş Eva își va continua activitatea în funcția de medic primar în speciaitatea pediatrie, în cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe a unităţii sanitare.

👨‍⚕️Ȋncepând cu data de 1 noiembrie 2021, domnul Iliescu Alexandru, medic specialist în specialitatea oncologie, a preluat funcția de director medical interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău.

🤝Le mulțumim pentru activitatea de până acum, pentru profesionalismul de care au dat dovadă în activitatea desfăşurată și le urăm succes în noile funcții.

Comunicat de presă Spitalul Județean de Urgență Zalău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *