Un om necăjit bătut și batjocorit de un polițist din Nușfalău

Imagini incredibile din județul Sălaj, de unde vine ministrul de Interne Lucian Bode. Un polițist lovește cu picioarele și batjocorește un om al străzii căzut pe jos.

Sâmbătă seara in fața magazinului Profi din Nușfalău, echipajul de Poliție din comună format din doi polițiști și-au bătut joc în ultimul hal de un om necăjit, un om al străzii.

Potrivit unui video postat pe Facebook arată un bărbat căzut în fața magazinului, iar un polițist oprește, se duce la individ și-l lovește cu picioarele, timp în care îi adresează mai multe injurii.

Comandantul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, Stupar Marius a luat atitudine imediat și a declanșat cercetarea displinară a celor doi polițiști care, cel mai probabil vor fi dați afară de Poliție.

„Am declanșat cercetarea displinara a celor doi polițiști la Secţia de Poliție Nușfalău. Nu toleram astfel de fapte din partea nimănui, mai ales din partea polițiștilor. Voi lua cele mai severe măsuri la finalul cercetărilor dacă se va confirma că cele întâmplate in video sunt reale. Pentru astfel de fapte un polițist poate fi destituit din Poliție, sau chiar cercetat penal”, transmite șeful Poliției Sălăjene, comisarul șef Stupar Marius.


PRECIZARE Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj –

În urma apariției, în mediul online, a unei înregistrări video în care apare un polițist care lovește cu piciorul o persoană căzută, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj este abilitat să comunice următoarele:

Coducerea Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj a dispus efectuarea de verificări, prin Compartimenul Control Intern, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Instituția noastră nu tolerează astfel de comportamente. Fiecare persoană răspunde în fața legii, indiferent de funcția pe care o ocupă”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj,Rus Ioana.

5 thoughts on “Un om necăjit bătut și batjocorit de un polițist din Nușfalău

  1. Mai lăsați vrăjeală cu știrile voastre de senzație… Mass-media și ete fâș sictir…. Ce om necăjit??? Măcar îl cunoaste altcineva în afara de cei din Nusfalau??? Nu poți trece pe strada fără sa agate în oameni și fug copiii de el din parc de frica…

    1. Așa este!!!Sunt copil și am 10.Îl cunosc din văzute.Îmi este frica să merg în parc.Lua-țil!!!!!Ne este foarte frică!Locu lui nu este aicea,găsi-țil!!!

  2. Cosmine, de la 22,23, dacă printr-o împrejurare oarecare, acel om ne necăjit, cum îi spui tu ar fi fost tatăl sau fratele tău, cum a-i fi reacționat la un astfel de comportament? Ce anume le-a dat dreptul celor doi la un astfel de comportament, înafara faptului de a epata față de fetele spectatoare,? Chiar era necesar? Eu zic că nu! Și îți mai spun ceva; dacă cei doi nu ar fi avut asistență, fac pariu că comportamentul lor ar fi fost unul normal…

  3. Un asemenea escroc nu poate fi numuit om și nu poate învinge pliția Română făra a negândi la sentimente care crează gândiri și sentimente opuse.Sunt un copil și eu îl cunosc din văzute.Îmi este frică să ies pe strada sau în parc.Este un om înfiorător.Când îl văd fug de el.

  4. Trebuia sa ceri ajutor de la parinti tai,sau de la politia locala avand in vedere ca ai 10 ani, in nici un caz nu porti de acord cu un astfel de comportamento.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *