Experiență relevantă și soluții concrete pentru îmbunătățirea sistemului de sănătate din municipiu

România are mult de recuperat la capitolul servicii medicale. În Zalău, putem construi viitorul pornind de la ceea ce avem deja.

• Valorificarea potențialului unor unități private precum Centrul pentru Boli Rare NoRo sau Centrul de Recuperare „Acasă”. E vorba de unități de renume regional și chiar național. Ca liberali, credem în colaborarea cu mediul privat, iar municipalitatea ar trebui să fie dedicata acestui scop

• Ameliorarea spațiului și a dotărilor pentru Centrul de Permanență-Medicină Primară din Zalău

• Campanii de conștientizare a necesității controalelor periodice (screening), pe care nu numai locuitorii mai vârstnici, ci și cei mai tineri trebuie să le efectueze la termenele stabilite de medici. Se știe că „cel mai bun tratament e prevenția”, iar a ne face cu toții controalele periodice recomandate înseamnă nu numai a ne păstra sănătatea personală, ci a face și mari economii bugetare cu tratamentele costisitoare din cazurile complicate.

CE AM FĂCUT DEJA

• Înființarea în 2012 a Centrului de Permanență Zalău, ca președinte al Casei de Asigurări de Sănătate Sălaj la vremea respective.

• Ca vicepreședinte al Consiliului Județean, am susținut și concretizat numeroase proiecte de dezvoltare și extindere a Spitalului Județean, deja finalizate sau aflate în curs, de la extinderea Unității de Primire Urgențe, la dotări, blocuri operatoare, heliport etc.

La comanda Partidului Național Liberal Filiala Sălaj, realizat de ZTV SRL. Cod AEP 21240015


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *