Volei: Sorin Pop, campion cu Elcond Zalău şi apoi antrenor al echipei SCM Zalău, a decedat

Clubul SCM Zalău a transmis, duminică, un mesaj de condoleanţe după decesul tragic, la doar 56 de ani, al lui Sorin Pop, fost jucător şi antrenor al echipei de volei, iar în ultimii ani secund la Ştiinţa Explorări Baia Mare.

”Cu adâncă tristeţe am aflat în această dimineaţă de trecerea în nefiinţă acum câteva ore a celui care a fost Sorin Pop, primul antrenor al echipei noastre de volei! Sub comanda lui Sorin, echipa noastră a reuşit să devină vicecampioana României, chiar în primul sezon de existenţă! Îţi mulţumim pentru ce ai făcut pentru voleiul zălăuan! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a transmis SCM Zalău.

În vârstă de 56 de ani, Sorin Pop a jucat la formaţiile Ştiinţa Explorări Baia Mare, Dinamo Bucureşti, dar şi Elcond Zalău, cu care a cucerit titlul naţional. Ca antrenor a fost vicecampion cu SCM Zalău, iar de mai mulţi ani activa ca antrenor secund la Explorări Baia Mare.

Decesul lui Sorin Pop ar fi survenit în urma unei lovituri puternice la cap, după o căzătură pe scări, şi nu a mai putut fi salvat la Spitalul Judeţean Baia Mare, în pofida eforturilor medicilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *