Expoziția de arhitectură BATRA 2021 ajunge la Zalău

🏠 Cele mai relevante proiecte ale arhitecților din Transilvania vor fi expuse pe platoul de marmură din centrul municipiului Zalău, în cadrul Bienalei de Arhitectură Transilvania 2021. Expoziția BATRA 2021 este organizată de Ordinul Arhitecților din România (OAR) – Filiala Transilvania, în colaborare cu Consiliul Județean Sălaj, și va fi vernisată, la Zalău, vineri, 10 decembrie 2021, la ora 11.00. Lucrările arhitecților vor putea fi admirate până în 10 ianuarie 2022.

✅ La vernisaj vor participa președintele OAR – Filiala Transilvania, arh. Daniela Maier, președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, precum și reprezentanți ai breslei arhitecților.

✨ Tema ediției 2021 este „(.com)unitate”, inspirată din experiența ultimilor doi ani marcați de pandemie, care i-a adus pe arhitecți „în fața unei realități care ne impune să ne unim și să conștientizăm apartenența la comunitate ca prioritate a profesiei noastre”, după cum spun organizatorii.

📐 Aflată la a cincea ediție, Bienala de Arhitectură Transilvania își propune să evidențieze valențe definitorii pentru arhitectura de calitate, să dezbată și să anime dialogul în jurul obiectului de arhitectură și al impactului acestuia în oraș și asupra comunității și, nu în ultimul rând, să formeze publicul în spiritul valorilor arhitecturii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *