Fata desfigurată, Denisa, se află în comă de peste 2 săptămâni/ Șanse minime să-și mai revină

În 25 noiembrie noaptea tânăra Denisa Câmpean din satul Solomon comuna Gârbou a fost bătută de iubitul ei Răzvan cu o cruzime de nemaiîntâlnit, iar a doua zi a ajuns la spital în comă, fiind internată de urgență la Secția de terapie intesinvă.

Azi se împlinesc 15 zile de când Denisa este în comă și semnele nu sunt bune. Fiecare zi care trece, scad șansele ca Denisa să supraviețuiască. Doar o minune o mai poate readuce la viața normală dinaintea monstruozității prin care a trecut.

Denisa a fost practic desfigurată, are coaste rupte, fracturi la mâini și picioare, multiple traumatisme suferte în urma bătăii soră cu moartea primită de la Răzvan care a lovit-o peste 4 ore în continuu.

Denisa a ajuns la spital în stare gravă doar a doua zi la amiază, fiind în comă. A fost internată pe Secția Terapie Intensivă unde doar aparatele medicale o mai țin în viață. Denisa este conectată la aparate, este intubată și ventilată mecanic.

Medicii sunt rezervați cu privire la șanse Denisei de a-și reveni și să supraviețuiască.

Potrivit reprezentanților Spitalului Județean de Urgență Zalău, starea Denisei este neschimbată, se află în continuare în comă și este conectată la aparate pentru a respira.


În schimb iubitul ei, Calotă Răzvan a fost reținut în 26 noiembrie și arestat preventiv a doua zi. Răzvan este închis în centrul de arest preventiv al IPJ Sălaj pentru 30 de zile, unde își va petrece Crăciunul și probabil că și Revelionul, dacă procurorii vor cere prelungirea perioadei de arest preventiv.

Acum, Răzvan este cercetat pentru comiterea infracțiuni de tentativă de omor și riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la 10 ani. Dacă Denisa moare în spital din cauza loviturilor, atunci Răzvan riscă să fie condamnat la maxim 20 de ani cu executare.

One thought on “Fata desfigurată, Denisa, se află în comă de peste 2 săptămâni/ Șanse minime să-și mai revină

  1. Aparatele își vor face treaba pana la capăt , iar acel individ cu o pedeapsa atât de mică va avea ceva aparate de noroc pe drumul lung de detenție …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *