Finala Champions League se vede în noua locație din incinta Bazei Sportive TITAN ARENA din Crișeni

Conducerea Bazei Sportive TITAN ARENA din Crișeni invită toți iubitorii sportului rege (fotbal) la inaugurarea noului spațiu construit recent, unde a fost amenajată o cafenea-bar, o sală cu jocuri distractive (Playstation, X-Box), terasă, dar și o sală de antrenament pentru karate (etajul 1). Parcarea este una modernă cu stații de încărcare pentru autovehicule electrice.
Inaugurarea noului complex are loc pe 10 iunie, de la ora 21.00, când este programată și finala Champions League între Manchester City și Inter Milano.

Ti-e urât să vezi meciul acasă, înghesuit între 4 pereți și poate singur? Nu ai unde să țipi de bucurie sau de supărare, că se supără vecinii? Ți se termină berea și până la pauză mai e….nu poți să mergi jos la boutique în timpul reprizelor!
Nasol!
La TITAN ARENA poți face ACUM toate aceste lucruri, mai mult îți aducem noi berea la masă și te așteptăm cu multe gustări GRATIS din partea casei. Așa că hai să vedem meciul împreună,pe 10 iunie, de la ora 21.00, în cea mai COOL locație din județul Sălaj – Baza Sportivă TITAN ARENA din Crișeni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *