Firma SC Avril SRL a realizat aproximativ 46% din lucrările de la parcarea din fața spitalului

Consiliul Județean Sălaj a finalizat demersurile necesare realizării unui nivel suplimentar pentru parcarea ce se amenajează în zona Spitalului Județean de Urgență Zalău.
Extinderea pe verticală a parcării impune parcurgerea etapelor de proiectare aferente întocmirii documentațiilor impuse prin Certificatul de urbanism actualizat.
În acest sens, au fost semnate clauzele contractuale pentru prestarea serviciilor de elaborare a documentației tehnice, termenul prevăzut pentru finalizarea acesteia fiind de 2 luni. Nivelul nou al parcării va avea o suprafață de peste 1900 mp, pe care vor fi realizate suplimentar aproximativ 85 de locuri de parcare.
Proiectul de amenajare a parcării semi-îngropate (cu o capacitate de 91 de locuri de parcare) și spațiului de agrement în zona Spitalului Județean de Urgență Zalău a demarat în luna iulie 2020, acesta având o valoare de peste 5,9 milioane lei, asigurați de la bugetul județului. Ritmul de execuție a lucrărilor este unul susținut, astfel că până în prezent au fost executate lucrări în proporție de 46%.
Estimăm că lucrările se vor finaliza în luna iulie 2021, iar pentru construcția nivelului nou estimăm un termen de execuție de 12 luni. La finalul investiției, parcarea va oferi un număr de 176 locuri, inclusiv cele destinate persoanelor cu dizabilități și cele pentru mama și copilul.
În această perioadă, având în vedere condițiile meteorologice, urmează a fi emis ordinul de întrerupere a execuției lucrărilor.
Lucrările sunt executate de firma de construcții SC Avril SRL, administrată de Ioan Savu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *