Fost ambasador SUA, Adrian Zuckerman, despre Zalău și Bode: „Îmi place Zalău foarte mult/ Bode este un ministru bun”

Prezent la Zalău, fostul ambasador SUA, Adrian Zuckerman, a participat la evenimentele organizate cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române. 
Excelența Sa Adrian Zuckerman – fost ambasador al SUA în România,  a fost abordat de junaliștii de la Monitorul de Sălaj și a acceptat să răspundă la câteva întrebări privind vizita din județul Sălaj.

Reporter: Este pentru prima dată când veniți în Sălaj. Cum vă simțiți la Zalău?

Adrian Zuckerman: „Este prima dată când vin aici și iubesc Sălajul care este frumos. Îmi place Zalău foarte mult și vorbesc puțin românește”.

Reporter: Aveți emoții pentru evenimentul la care urmează să participați la Șimleu?

Adrian Zuckerman: „Este o zi importantă pentru toți evreii, pentru Holocaust și nu trebuie să uităm niciodată ce sa întâmplat pentru ca să nu se mai repete niciodată”.

Reporter: Am văzut că în perioada când erați în funcția de ambasador al SUA, a-ți avut o întâlnire cu ministrul Lucian Bode. Care este relația dumneavoastră cu Lucian Bode?

Adrian Zuckerman: Lucian este un om bun, este un bun minitru și a făcut o muncă fantastică, ca și ministru al Transporturilor, iar acum își exercită funcția de ministru al Afacerilor Interne”. 


După finalizarea ceremoniei ocazionate de Ziua Unirii Principatelor Române, primarul Zalăului Ionel Ciunt, i-a urat bun venit fostului ambasador SUA, Adrian Zuckerman și i-a transmis că e binevenit la Zalău cu orice altă ocazie.

„Bine a-ți venit în Zalău, vă mai așteptăm întotdeauna cu plăcere și bucurie. Doamne ajută și numai bine”, i-a transmis primarul Ionel Ciunt lui Adrian Zuckerman.  

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *