Fost jucător la Armătura Zalău dorit de Mirel Rădoi la U Craiova

Grigore Turda (25 de ani) și Alexandru Ișfan (22 de ani), ambii de la FC Argeș, sunt doi jucători pentru care și fostul selecționer și-a dat girul. Diriguitorii oltenilor au demarat discuțiile cu omologii piteștenilor și se părea că lucrurile erau avansate pentru finalizarea tranzacției, astfel încât ambii să poată fi trecuți pe lista UEFA pentru play-off-ul Conference League.

Potrivit unor surse apropiate digisport.ro, suma de transfer era bătută în cuie și era în valoare de 1,5 milioane de euro.

Problema este că Turda s-a accidentat grav și va lipsi o lungă perioadă de pe gazon.

Conform informațiilor Digi Sport, fotbalistul a suferit o fractură de maleolă și va fi indisponibil în jur de trei luni. Acesta a fost, deja, supus unei intervenții chirugicale.

Accidentarea pică într-un moment cum nu se putea mai prost pentru fotbalist. Acesta se afla în atenția mai multor formații din Liga 1 și străinătate, iar clubul său, FC Argeș, cerea în schimbul său o sumă de aproximativ un milion de euro.

800.000 de euro este cota de piață a lui Grigore Turda, conform transfermarkt.de.

Grigore Turda a ajuns la FC Argeș în vara anului 2018, liber de contract, de la Pandurii Târgu Jiu. În cariera sa, a mai evoluat pentru formații precum CSM Sighet, Foresta Suceava și Armătura Zalău, înainte să ajungă la Pandurii, în 2017.

Grigore Turda, comparat cu Miodrag Belodedici

Datorită calităților sale, fotbalistul celor de la FC Argeș a primit porecla de ”noul Belodedici”, iar asemănarea îl bucură pe fundaș, deși comparația îi aduce o presiune în plus.

”Mă bucură comparația asta cu domnul Belodedici. Este greu să ajung la performanțele lui, dar nu pot decât să mă bucur că pot să fiu comparat cu un asemenea fotbalist”, a mai spus Turda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *